24/04/2024 | BBiCN
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: del 17 al 20 de juny de 2024

Acte: Congrés

Títol: Congrés Plant BioProTech &IOBC-IR

Lloc: Paranimf de la Universitat Jaume I

Descripció:

Plant BioProTech i IOBC-IR s'uneixen per a un simposi del 17 al 20 de juny de 2024, a Castelló de la Plana, Espanya. Aquest esdeveniment conjunt reunirà experts de la ciència i la indústria per a col·laborar en agricultura, específicament en el desenvolupament i distribució de bioproductes com els elicitadors, agents de biocontrol i biostimulants. És una excel·lent oportunitat perquè els investigadors i professionals de la indústria compartisquen els seus últims descobriments i construeixen futures col·laboracions.

Sobre Plant BioProTech:

Plant BioproTech és un destacat simposi europeu fundat pel laboratori de Resistència Indüida i Bioprotecció Vegetal de la Universitat de Reims Champagne-Ardenne, coorganitzat amb el clúster de Bioeconomia francés, Bioecenomia Pel Canvi. El simposi es centra en els aspectes científics, tècnics i polítics de la bioprotecció vegetal, impactant tant a les comunitats científiques com industrials involucrades en el desenvolupament de bioproductes. Proporciona una plataforma perquè els experts en biocontrol intercanvien les seues innovacions i resultats. L'edició anterior va comptar amb més de 260 participants i 90 ponents de tot el món.

Sobre IOBC-IR:

IOBC-IR és un grup de treball que fomenta la col·laboració entre científics interessats en la resistència indüida (IR) i la tolerància indüida (IT) contra malaties iinsectes. El seu objectiu és compartir experiències, instalacions i coneixements en benefici de la comunitat científica. L'última edició va comptar amb més de 115 participants.

Més informació: Plant BioProTech & IOBC-IR 2024 - Latest Updates (b2match.io)