Go Figure

11/03/2024 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Companyia

Cía. Sharon Fridman

Duració

50 minuts

Seients numerats

si

Tipus

Teatre

Data: 19 d'abril de 2024
Hora: 19.30h
Preu:  8€ ‒ Tarifa reduïda: 6€
Lloc: Paranimf de la Universitat Jaume I

Coreografia: Sharon Fridman
Intèrprets: Shmuel Dvir Cohen I Tomer Navot
Música: Noam Helfer
Espectacle inclusiu: aquest espectacle l’interpreten dos ballarins, un d’ells (Shmuel Dvir Cohen) amb necessitats especials, perquè té diversitat funcional.
Durada: 50 minuts

Un cos pot dir la seua veritat quan assumeix un llenguatge propi, el seu.

Un cos es torna mapa de possibilitats a partir de la seua diferència, quan respira i mou la seua desigualtat respecte a la resta de cossos. És ací on es troba autènticament lliure.

Go Figure és, abans de res, un paisatge de desigualtat on Shmuel pot observar el funcionament del seu cos, reconèixer-lo, posar en valor allò que condiciona i defineix el seu moviment, transformar-lo en un pont de connexió amb l’altre. A aquesta crida acudeix Tomer. Durant la seua cerca d’un balanç que sorgisca dels límits que imposen les capacitats de tots dos naix una bellesa que no vol ser res més que ella mateixa. Bellesa que resulta de la voluntat de secundar-se sense desdibuixar-se, del desig compartit de ser territori de la veritat. Sh! L’ésser humà es mourà en la contradicció permanent per a trobar l’equilibri entre el benestar propi i el dels altres.

 

entrades

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals