Històries de vida

27/03/2023 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Companyia

Cia. Teatre Maset de Frater amb la col·laboració de la companyia Proyecto Caravana

Duració

65 minuts

Seients numerats

si

Tipus

Teatre

Data: 29 de març de 2023
Hora: 19.30h
Preu:  Tarifa única 3 €
Lloc: Paranimf de la Universitat Jaume I

Direcció: Tino Pons
Intèrprets: Alexis Marulanda, Borja Martí, Celia Salcedo, Cristina Aya, David Pepiol, Francisco Badenes, Inma Serrano, Joaquín Muñoz, Joel Monleón, Josevi Pepiol, Keyla León, Lluna Sánchez, María Sela Pérez, Victor Valls.
Narradora: Judit Gual
Durada: 65 minuts
Espectacle en català

Històries de vida naix en plena pandèmia, en un moment on la persona té més necessitat que mai d’expressar els seus sentiments i explicar els seus records. Cada persona té una història de vida, una maleta plena de vivències, en forma de records i somnis per realitzar. L’ésser humà té la necessitat de compartir i d’encendre la llum de la creativitat per a crear, gaudir, somiar...

Què passa quan les persones s’uneixen per a crear i somiar juntes?  Diversitat de cossos, idees, vivències, il·lusions... compartim el mateix somni, el teatre. Històries de vida convida el públic a gaudir, sentir i reflexionar amb les històries reals de cadascuna de les actrius i actors i també a somiar amb el teatre. 

Espectacle dinàmic, emocionant i fantàstic per a tots els públics.

Una oportunitat per a celebrar 25 anys de Teatre Maset de Frater, una proposta artística d’inclusió des del teatre social i la diversitat.

 

 

entrades

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals