Johnny Chico XXIX Mostra de Teatre Reclam

14/09/2021 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Característiques

Edat mínima recomanada: 16 anys

Cicle

XXIX Mostra de Teatre Reclam

Duració

80 minuts

Seients numerats

si

Tipus

Teatre

Data: Divendres 3 de desembre de 2021
Hora: 19.30h
Preu:  8 € ‒ Tarifa reduïda: 6€
Lloc: Paranimf de la Universitat Jaume I

Direcció
Eduard Costa

Intèrprets
Víctor Palmero

Sinopsi
Alçar-se cada matí pensant que no hi ha futur és una sensació que avui dia apunta al pit de molts i que condiciona la vida de Johnny Chico, el protagonista d’aquesta emocionant peça de l’autor australià Stephen House. Un valent monòleg que tracta el conflicte d’identitat personal i sexual que viu un jove marginal, que intenta subsistir en una gran ciutat nouvingut d’un poble, escapant de la violència familiar i la incomprensió. Pinzellades de tendresa, humor, cruesa i emoció, però sobretot de realitat, componen aquesta obra en la qual Víctor Palmero dona vida a prop d’una desena de personatges: el protagonista i tots aquells que interactuen amb ell.

En Johnny Chico no hi ha concessions, ni tampoc perdó. És només una història més d’un xic que no quadra en la realitat en la qual viu, ni en el cos en el qual conviu; però que, encara i així, intenta sobreviure al món que l’envolta malgrat no encaixar-hi i cerca el mateix que, en el fons, busquem tots: ser estimat i acceptat.

Una oda fuckgender en lluita contra la LGTBIQ+fòbia… «perquè no importa en absolut qui eres o allò que portes posat; sigues com sigues: ell o ella, home o dona… perquè al final TODX és el mateix quan et despulles.»
 

entrades

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals