Así que pasen cinco años

29/01/2019 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Apertura

19:30h

Companyia

Compañía Atalaya - TNT

Duració

105 minuts

Seients numerats

si

Tipus

Teatre

Data: Divendres 1 de febrer
Hora: 20h. 
Preu: 12 € – Tarifa reduïda: 10€
Lloc: Paranimf de la Universitat Jaume I

Direcció i dramatúrgia: Ricardo Iniesta
Espai escènic: Ricardo Iniesta
Composició musical: Luis Navarro
Personatges/actors per ordre d’aparició: Jerónimo Arenal, Manuel Asensio, Raúl Sirio, María Sanz, Raúl Vera, Elena Aliaga, María Sanz, José Ángel Moreno, Carmen Gallardo, Silvia Garzón
Durada: 105 minuts

Así que pasen cinco años representa alguns dels temes bàsics omnipresents en l’obra total de García Lorca, com solen ser el temps, l’amor i la mort; i temes entrecreuaments, com ara la importància dels somnis, la frustració, el seu propi viatge interior i l’esterilitat. La narració d’aquesta obra no significa la imatge doble d’aqueixa vida, sinó la tensió del seu propi present a través de l’escriptura.

Un jove, enamorat de la seua amada, li explica a un vell que, per causes que no són d’explicar, jo no em casaré amb ella... fins que passen cinc anys.

El jove, ésser pur, deslligat del contorn real, que només viu i ens fa viure la intimitat dels seus somnis i desitjos. Tots els altres personatges: el xiquet mort, el gat mort, el jugador de rugbi, el maniquí, el pallasso, l’arlequí i els jugadors de cartes, són símbols d’apetències, d’idees, de sensacions; de vivències subconscients.

http://www.atalaya-tnt.com/

 

 

 

entrades

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals