Marabunta

Última modificació: 02/03/2017 | Font: SASC

Companyia: Guillem Albà & La Marabunta
Duració: 75 minutos
Seients numerats: si
Tipus: Teatre

Data: Divendres 3 de març. 
Hora: 20h. 
Preu: 12 € – Tarifa reduïda: 10€ - Tarifa Infantil: 5€
Lloc: Paranimf de la Universitat Jaume I
 
Idea original, Guió, i Composició musical: Guillem Albà & La Marabunta
Intèrprets: Guillem Albà, Guillermo Carrizo, Iñaki Marquiegui, Martí Soler, Albert Comaleras, Àlvar Monfort, i Edgar Gómez. Direcció artística: Guillem Albà.
Direcció musical: Iñaki Marquiegui.
Direcció tècnica, i Sonorització: Ton Mentruit.
Disseny Il·luminació, i Tècnics de llums: Ignasi Solé / Oriol Ibáñez.
Textos cançons: Pau Escribano / Anna Roig / Tatiana Sánchez Veu en off: Àngel Llàcer Ajudant de producció: Clara Gimeno. Direcció de Producció, Regidoria, i Management: Blai Rodríguez
 
“MARABUNTA” és bogeria. És descontrol amb classe. No voler despentinar-se, i acabar perdent els pantalons. Però amb un somriure a la cara. “MARABUNTA” és l’exitós treball de GUILLEM ALBÀ & LA MARABUNTA. Un show de clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe. Sketch a tempo matemàtic. A l’escenari els artistes lluiten perquè res no s’entengui. Cançons pròpies. Gags absurds. Cabaret. Res no té sentit i tot és possible. Cap ordre establert.
s el caos del pallasso. Improvisació: sortir i jugar. Divertir-se passi el que passi, i qui sap què passarà avui. I demà. I demà passat. Això és la selva. Voleu riure?
Hi sou convidats. Dalt l’escenari la bogeria experta d’un jove clown a punt d’explotar. GUILLEM ALBÀ. Mira’l. És ell. Ja és aquí. El nostre frontman té classe i zero dignitat. No la vol per res, i la regala a qui la vulgui. Serà millor que no us cordeu els cinturons. Ell és boig i capaç de tot. Posats a fer, relaxeu-vos i deixeu-vos portar. Us assegurem que no prendreu mal.
Més enrere, sis siluetes retallades. Tocant-la amb seguretat i repartint bon joc al mig del camp. LA MARABUNTA. Dits ràpids. Sang calenta. Capaços de domesticar qualsevol estil musical que se’ls posi per davant. Sumen background i multipliquen el joc. Són talent madurat i know-how. Són alçada, pes i planta. I mai guarden un as a la màniga. All in. Passeu. Què voleu prendre? Feuvos un lloc i oblideu-vos de tot. Una nova troupe arriba a les vostres retines. Desconnecteu els mòbils i els cervells. Ells són antídot, pólvora i vitamina C. Joc sense conservants: en directe i a la vena. Són “MARABUNTA”. L’espectacle total.
 

entrades

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals
Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16