SASC
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Notícies de la Universitat d'estiu 2022

Recurs d'imatge universitat-estiu-ods-2 index

Francesc Pla: «L'objectiu de la Convenció de Faro és que la ciutadania també siga actora principal de la gestió del patrimoni»

El patrimoni i les persones s'han convertit en els eixos de la segona jornada del curs «ODS 8 Cultura. Estratègies per a l'ocupació en el sector cultural» emmarcat dins de la Universitat d'Estiu UJI 2022.

Recurs d'imatge universitat-estiu-ods-1 index

Marcos Ros: «La Nova Bauhaus aporta una dimensió cultural a la transició mediambiental i posa el focus en les persones més necessitades»

El representant parlamentari ha intervingut en la ponència inaugural del curs de la Universitat d'Estiu, «ODS 8 Cultura. Estratègies per a l'ocupació en el sector cultural».

Recurs d'imatge universitat-estiu-literatura-2 index

Rosario Raro: «La posada en escena del desig en un passatge eròtic d’un llibre de ficció reflecteix com a metàfora l'anhel de l'escriptor de ser llegit»

L’escriptora de Sogorb ha participat en la segona jornada del curs «L’erotisme en la literatura» de la Universitat d’Estiu de l’UJI que se celebra a Benicàssim.

Recurs d'imatge universitat-estiu-literatura-1 index

Luz Gabás: «En una època tan pornogràfica com l'actual els escriptors hem d'ajustar-nos a la sensibilitat dels lectors a l’hora d’escriure passatges sexuals»

La novel·lista i filòloga Luz Gabás ha assenyalat que en els darrers anys la perspectiva de com el lector percep l'erotisme en les obres literàries ha canviat en la seua intervenció durant la primera jornada del curs «L'erotisme i la literatura» de la Universitat d'Estiu de la Universitat Jaume I.

Recurs d'imatge universitat-estiu-universitat-formacio-permanent-2 index

José Manuel Pingarrón subratlla la necessitat d'impulsar la formació permanent en la Universitat, però sense oblidar la funció docent i investigadora

La rectora Eva Alcón ha destacat en la clausura del curs que «la formació permanent és un dels desafiaments que tenim com a institució en les pròximes dècades, això sí, sense oblidar la nostra funció, i que serà un instrument per a millorar l'ocupabilitat, el creixement personal i aconseguir una societat més crítica».

Recurs d'imatge universitat-estiu-universitat-formacio-permanent-1 index

El president de Crue afirma que l'impuls de la formació permanent és una necessitat per a les persones i una oportunitat per a les universitats

La rectora de l'UJI i vocal del comitè permanent de Crue, Eva Alcón, ha destacat que «la formació universitària no es pot acabar en els estudis de grau, màster o doctorat, sinó que s'ha d'estendre a la formació permanent en un sentit ampli. Hem de trencar amb l'estereotip que a la universitat sol s'assisteix quan s'és jove».

Recurs d'imatge universitat-estiu-qualitat-aire-2 index

Xavier Querol: «Les zones de baixes emissions són absolutament necessàries però han d'anar acompanyades de mesures complementàries»

El desenvolupament del Pla Nacional d'Ozó i la implantació de mesures per a la millora de la qualitat de l'aire a Espanya com, per exemple, la posada en marxa de zones de baixes emissions han sigut els principals arguments que s'han debatut durant la segona i darrera jornada del curs «La qualitat de l'aire a Espanya» de la Universitat d'Estiu UJI 2022.

Recurs d'imatge universitat-estiu-qualitat-aire-1 index

Experts asseguren que s'ha d'actuar sense demora i amb major ambició per a reduir la contaminació de l'aire a Espanya

El curs «La qualitat de l'aire a Espanya» ha encetat la Universitat d'Estiu de l’UJI que se celebra a Benicàssim els dies 1 i 2 de juny.

Recurs d'imatge universitat-estiu index

La Universitat d'Estiu de l'UJI ofereix quatre propostes formatives amb l'objectiu de ser referència cultural durant l'època estival

El debat sobre temes d'actualitat ha marcat la línia de treball de la Universitat d'Estiu de l’UJI a l'hora de planificar la proposta formativa del calendari estival que tindrà lloc a Benicàssim durant els mesos de juny i juliol.

Fotonotícies

La Universitat d'Estiu en imatges

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals