Com matricular-se Universitat d'estiu

25/04/2022 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Persones destinatàries:

Aquests cursos estan destinats als membres de la comunitat universitària (personal docent i investigador, personal d’administració i serveis i estudiantat) i a qualsevol persona major de 16 anys interessada en la matèria dels cursos.

Admissió:

L’admissió als cursos es fa per ordre d’inscripció fins al nombre màxim d’alumnat previst i respectant els requisits que es puguen establir de manera particular per a cada curs.

El mínim d’alumnat matriculat perquè el curs es realitze és de 15, segons el punt 2.7 de la Normativa dels cursos d’estiu UJI.

Matrícula:

La matrícula de la Universitat d’estiu 2022 començarà el 2 de maig de 2022, a les 10 hores.

La matrícula es pot fer únicament per Internet, en la pàgina indicada dins de cada curs. Per obtindre assistència o resoldre dubtes es pot contactar amb el Servei d’Activitats Socioculturals (SASC).

En la inscripció és molt important introduir el nom, cognoms i número d’identitat que figuren al document d’identificació. En aqueix moment es veurà si s'està admès o admesa al curs o queda en llista d’espera.

La matrícula no es considera efectiva fins que s’acredite el pagament amb targeta bancària, de crèdit o dèbit. Si no es realitza el pagament abans de 72 hores es perd la reserva de plaça. Si hi ha baixes abans de l’inici dels cursos, es contactarà per correu electrònic amb les persones en llista d’espera seguint estrictament l’ordre d’inscripció i disposaran de 24 hores per a realitzar el pagament amb targeta bancària.

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals