02/11/2023 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Reclam, una porta que et porta a la cultura

Les persones som capaces de les coses més meravelloses i de les barbaritats més grans, pot ser per això necessitem les arts per a sobreviure, perquè, d'entre tots els éssers vius, nosaltres som posseïdors de quelcom únic, com és la capacitat d’imaginar i somniar diferents escenaris per a il·lustrar la realitat que ens toca viure. En eixe imaginari habita el teatre.

És per això que des de cada edició del Reclam, en el gruix de la programació proposem reflexions i una mirada critica a la societat i a la cultura contemporània .

Hem d’il·lusionar-nos, creure que encara és possible un món millor, posar en valor les utopies i a traves de l’art albirar un futur capaç de trobar equilibris en aquest món de guerres, (sempre hi ha alguna en alguna part), equilibris entre les diferents narratives on s’òbriga camí la racionalitat i imaginació enriquidora, davant el culte a la mentida, més enllà de l’amagatall de les noves formes digitals de comunicació.

El nostre desig és compartir amb vosaltres eixa festa de lliure inspiració que són arts escèniques, amb l’acurada programació que entre tot l’equip organitzador us hem preparat. I tot recordant Lorca en El Público...

- ¡Señor! 

- ¿Qué? 

- Ahí está el público.

- ¡Que pase!

us donem la benvinguda, la porta és oberta, a gaudir del Reclam!

XXXI Mostra de Teatre. Reclam 2023
Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals