Photobook Club Castelló | Meritxell Ahicart MENADOR espai cultural

27/04/2023 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: dimarts, 23 de maig de 2023, 19 h
Acte: xarrada
Activitat: Photobook Club Castelló
Títol: Meritxell Ahicart
Lloc: Menador espai cultural (Pl. de l’Hort dels Corders, s/n)
Hora: 19 h
Entitat: Universitat Jaume I
 
Meritxell Ahicart (Castelló de la Plana, 1992) va estudiar Belles Arts a la Universitat Politècnica de València i es va especialitzar amb el màster en Fotografia Art i Tècnica a la mateixa entitat educativa

En els seus projectes fa servir la fotografia com a estratègia o passarel·la artística per descobrir les possibilitats del medi. També genera diverses capes que aprofundeixen en la seua aposta mitjançant audiovisuals, assaigs, projeccions o publicacions editorials a partir de les seues fotografies.

El 2010 va ser guardonada amb el Primer Premi al Certamen DKV Fresh Art i la seua obra va ser exposada a Arco Madrid i la fira SWAN de Barcelona, així com al Centro Párraga de Múrcia, l’IAACC o al Matadero de Madrid entre d’altres. Posteriorment, la seua sèrie fotogràfica “Viles per a la memòria” va ser premiada amb el Primer Premi al Concurs Internacional “Carpetes obertes” a més de ser seleccionada als visionats “Descubrimiento PhotoEspaña”. Darrerament ha rebut el Premi Baffest’22 pel seu projecte “Devilvery” a més de ser finalista al Premi Eloi Gimeno en relació a la publicació que forma part d’aquest mateix projecte publicat per l’editorial Polvora Verlag.

-


 

 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals