Taller de Fotografia | Classe oberta al públic | «El (foto)llibre com a experiència», amb Mariela Sancari 100% On-line (Atenció! cancel·lat l'acte presencial)

06/05/2022 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data
Dimecres, 4 de maig de 2022 | 19 h

Acte
Classe oberta al públic

Títol
Taller de Fotografia | Classe oberta al públic | «El (foto)llibre com a experiència», amb Mariela Sancari

Lloc
On-line

Entitat
Universitat Jaume I

Més informació
El (foto)llibre és un univers en si mateix, un sistema amb una lògica pròpia que s’articula a partir de la seua materialitat i es tradueix en una experiència específica per al lector. L’autora compartirà el seu procés de treball buscant analitzar les diferents maneres en què poden ser llegides imatges (i textos) en funció de com es presenten en les seues pàgines, és a dir, tenint en compte les implicacions narratives de les diferents maneres de materialitzar-se.

Sobre l'autora convidada
Artista autodidacta que reivindica el pensament i la pràctica fora dels circuits hegemònics de formació i validació. La seua obra refereix tant la dimensió afectiva –encara que no sentimental– del treball autobiogràfic, així com qüestionaments relacionats a la posada en escena, l’autoreferencialitat en la pràctica fotogràfica i els seus mecanismes de significació. Fundadora de FOLIO, la col·lecció pública de fotollibres del Centre de la Imatge a la Ciutat de Mèxic. Ha publicat tres (foto)llibres: Moisés (La Fábrica, 2015) i Mr. & Dr. (This books is true, 2017)en col·laboració amb l’escriptor Adolfo Córdova i El caballo de dos cabezas. Representación en diez actos (Asunción Casa Editora, 2021).

https://www.marielasancari.com/

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals