Exposició | CRISTIAN LIPOVAN | Places suffering. The Sleeping Beauties Imaginària 2021 > Photography Festival

07/09/2021 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Programa oficial
Llotja del Cànem. Universitat Jaume I
C/ de Colom, 22. Castelló de la Plana

Obertura de sala
Divendres 17 de setembre a les 18.30 h.

Període expositiu
Del 17 de setembre al 23 d’octubre de 2021

Horari de sala
De dimarts a dijous, de 18.30 a 20.30 h, dissabtes i diumenges, d’11.30 a 13.30 h i de 18.30 a 20.30 h. Festius (9 i 12 d'octubre), diumenges i dilluns tancada.

Visita guiada
Divendres, 24 de setenbre a les 19 h. i dissabte 23 d'octubre a les 12 h.

Inscripcions per a les visites guiades
ENLLAÇ per al 24 de setembre (Aforment màxim 15 persones)
ENLLAÇ per al 23 d'octubre (Aforment màxim 15 persones)

Organitza
Universitat Jaume I, Photo Romania Festival, PHEN 

Més informació
Vine amb mi al meu món de llocs abandonats. Ací trobaràs les meues aventures amb belleses ocultes en estat de degradació. La regla d’or en l’exploració urbana és: “No deixes res més que petjades, no prengues res més que fotos!”.

Em fascina la idea d’entrar en edificis abandonats, conèixer les seues històries, què va passar allí, per què van ser abandonats. Quan entre en aqueixos llocs és com si retrocedira en el temps, intente imaginar aqueixos temps, sentir la vida de les persones que han passat per allí. Cada vegada que vaig a una nova ubicació, abarque les emocions per allò que puc trobar. Hem trobat tot tipus de coses intactes durant anys, deixades a l’atzar, des de documents, fotografies, pintures, plats, diners, roba, joguets, fins i tot animals morts i momificats.

CRISTIAN LIPOVAN. Gherla, Romania, 1982
La passió per la fotografia va començar fa vuit anys quan vaig comprar la meua primera càmera DSLR, seguida d’una classe de fotografia a Cluj-Napoca, on de moment visc. M’agrada acostar-me a diferents estils de fotografia, però preferisc la fotografia més URBEX (exploració urbana), crec que aquest gènere em representa millor, per això em preocupa encara més el meu projecte anomenat “Llocs que pateixen”.


Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals