UJI

Exposició | DORA LIONSTONE I CRIS BARTUAL | La Promesa

Última modificació: 26/04/2021 | Font: SASC

Comissariada per Jorge Alamar i Marta Martín Núñez

Programa oficial

Període expositiu: del 30 d’abril al 27 de juny
Horari de sala: de dimarts a dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, diumenges, de 10 a 14 h

“La promesa” és un viatge a l’interior de les imatges i a l’exterior de la consciència. Una exploració de la llum i la matèria que ens porta allí on la nostra mirada no arriba. És un recorregut per l’emoció d’una pell estarrufada, la fluïdesa de la immensitat de l’oceà o la rugosa superfície d’una pedra, que només pot ser llegit quan la visió es desprèn de les rígides estructures que la tanquen i es permet caure en la contemplació.

DAURA LIONSTONE. Postdam, 1986
És una artista visual que es va graduar en Fotografia en la Gerrit Rietveld Academie d’Amsterdam. Abans de mudar-se als Països Baixos va treballar com a enginyera de programari a Alemanya. Impulsada per una fascinació per les ambigüitats i paradoxes, té com a objectiu desafiar la percepció de la realitat mentre busca la coexistència de múltiples perspectives i possibilitats de transformació dins de l’espectre visual.

CRIS BARTUAL. València, 1996
És una artista visual que treballa amb la fotografia des d’un punt de vista oníric; s’allunya del món real i tangible que ens envolta. Graduada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, ha realitzat a més un màster en Educació especialitzat en Arts Plàstiques i Visuals en la Universitat de València.


Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals