26/04/2021 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Dates de l'event

30/04/2021

16/05/2021

Acte

Exposició

Títol

JULIA GALÁN | #Calladita no estás más guapa

Lloc

Façana Mercat Central de Castelló - Pl. de Santa Clara s/n. Castelló de la Plana

Entitat

Ajuntament de Castelló de la Plana

Programa paral·lel

Període expositiu: fins al 16 de maig
 

Més informació:
#CalladitaNoEstasGuapa és un projecte expositiu proposat per l’artista Julia Galán i comissariat per Daniel Belinchón, a través del qual es busca dialogar amb les més recents manifestacions del feminisme contemporani, amb la promoció del respecte als drets humans i la igualtat entre sexes. El títol del projecte és una picada d’ullet al vídeo “Calladita estàs más guapa” realitzat per Delphine Seyrig (1976) en el qual va furgar en els budells de la indústria del cinema a través de la veu de diferents actrius. Va inventar el MeToo quaranta anys abans que a Hollywood isqueren a la llum les agressions i l’assetjament sexual a les actrius. 

El projecte actua com una crida a les dones a continuar conquistant l’espai públic, a reivindicar el seu lloc en la societat, a alçar la seua veu i a unir-la amb les veus de més i més dones.

JULIA GALÁN, Castelló de la Plana, 1963
Artista interdisciplinari, doctora en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València i professora de la Universitat Jaume I. Els seus projectes giren entorn de la ficció, el joc d’espills, la identitat i les qüestions de gènere, que es planteja com un qüestionament sobre allò que s’estableix en la societat actual. Ha treballat com a artista en residència en ciutats com ara Berlín i Nova York. Al llarg de la seua trajectòria ha exposat en diverses institucions, museus, galeries i fires d’art nacionals i internacionals.
 

Recurs d'imatge 210516_visita-julia-mercat index

Visita guiada | JULIA GALÁN | #Calladita no estás más guapa

Diu. 16 de maig de 2021 | 13.30 h | Façana Mercat Central de Castelló 


Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals