|CINEMASCORE| Zabala: «My Mexican Bretzel» de Nuria Giménez CINEMASCORE 2023, XVIII Mostra de música en directe i cinema

23/01/2023 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Apertura

19:30

Característiques

Espanya. 2019. Color. Apta per a tots els públics

Cicle

CINEMASCORE 2023, XVIII Mostra de música en directe i cinema

Duració

73 min.

Seients numerats

si

Tipus

Cinema

Data: Diumenge 5 de febrer de 2023
Hora: 20 h
Preu:  8 € - Tarifa reduïda: 6 € | Abonament: 15 €
Lloc: Paranimf de la Universitat Jaume I

Zabala

Posen música en directe a:

My Mexican Bretzel de Nuria Giménez . Espanya. 2019. Color. 73 min. Apta per a tots els públics

Després d’una llarga trajectòria en les files dels extints We Are Standard, el compositor i productor bilbaí Jon Aguirrezabalaga va adoptar el nom de Zabala per a produir la seua obra més personal. En aquesta es capbussa en gèneres electrònics com el ambient, el IDM o el dron amb un enfocament experimental i obert, que també comparteix el seu treball per a arts escèniques i cinema. En la seua nova posició d’alquimista de l’electrònica més orgànica, l’artista basc és capaç de jugar amb els límits d’allò oníric i real i s’obri camí cap a territoris d’una bellesa inusual i estranya que combreguen perfectament amb el found footage que Nuria Giménez va convertir en la meravella que és My Mexican Bretzel.

Sinopsi: Diari íntim d’una dona de classe acomodada il·lustrat per les filmacions casolanes del seu marit, un ric industrial, entre els anys 40 i 60 del segle passat. La pel·lícula és també un melodrama clàssic al Douglas Sirk o Todd Haynes, amb els sentiments a flor de pell. Un viatge enlaire a través de la vella Europa. Un somni romàntic.

 

entrades

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals