|CINEMASCORE| Kokoshca: «No es país para viejos» d’Ethan & Joel Coen CINEMASCORE 2023, XVIII Mostra de música en directe i cinema

23/01/2023 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Apertura

19:30

Característiques

 EUA. 2007. Color. NR-18

Cicle

CINEMASCORE 2023, XVIII Mostra de música en directe i cinema

Duració

122 min

Seients numerats

si

Tipus

Cinema

Data: Divendres 3 de febrer de 2023
Hora: 20 h
Preu:  8 € - Tarifa reduïda: 6 € | Abonament: 15 €
Lloc: Paranimf de la Universitat Jaume I

Kokoshca

Posen música en directe a:

No es país para viejos d’Ethan & Joel Coen. EUA. 2007. Color. 122 min. NR-18

Kokoshca porten tres lustres facturant pop enginyós, amable i perillós. La seua productiva factoria és un torrent de creativitat, abonada a imaginatives melodies i a un eclecticisme que sempre sorprèn. Ja consolidats, encara que mai acomodats, en l’oligarquia del pop-rock nacional intel·ligent, els pamplonesos s’enfrontaran al que s’endevina un repte majúscul: donar una altra volta de rosca a un univers sempre en moviment enfrontant-se a No es país para viejos, una contundent història fronterera enginyada per l’implacable Cormac McCarthy i portada al cinema amb absolut mestratge pels sempre genials germans Coen. Aventura majúscula de resultat imprevisible però, amb absoluta seguretat, estimulant.

 

Sinopsi: El 1980, a la frontera de Texas, prop de riu Gran, Llewelyn Moss, un caçador d’antílops, descobreix uns homes crivellats a trets, un carregament d’heroïna i dos milions de dòlars en efectiu.

 

entrades

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals