Le Parody Amb música pròpia per a "El espíritu de la colmena "de Víctor Erice CINEMASCORE 2021, XVI Mostra de Música en Directe i Cinema

25/01/2021 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Apertura

18:30

Característiques

Espanya. 1973. Color. 98 min. TP

Cicle

CINEMASCORE 2021, XVI Mostra de Música en Directe i Cinema

Duració

98 min

Seients numerats

si

Tipus

Cinema

Data: Dissabte 6 de febrer de 2021
Hora: 19h
Preu:  8 € – Tarifa reduïda: 6 € / Abonament: 15 €
Lloc: Paranimf de la Universitat Jaume I

Le Parody és el projecte musical encapçalat per l’andalusa Soledad Sánchez Parody. Indagant en la tradició musical andalusa i connectant-la amb nous sons electrònics, Le Parody és una artista global que utilitza vímets locals, uneix aspectes socials, polítics i personals i aconsegueix així crear un univers únic que l’associa amb una nova generació d’artistes que recuperen sense complexos velles tonades i ritmes per a actualitzar-los. Experimenta des del folklore però amb vocació popular, cus cobles i quejíos flamencs amb beats i samplers amb una naturalitat sorprenent.

 

El espíritu de la colmena 

Espanya. 1973. Color. 98 min. TP

Direcció: Víctor Erice

Guió: Ángel Fernández Santos, Víctor Erice

Sinopsi: En un xicotet poble de Castella, en plena postguerra a mitjan anys quaranta, Isabel i Ana, dues germanes de vuit i sis anys respectivament, veuen un diumenge la pel·lícula El Doctor Frankenstein. A la xicoteta la visió del film li causa una impressió tan gran que no deixa de fer preguntes a la seua germana major, que li assegura que el monstre està viu i s’oculta prop del poble.

entrades

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals