UJI_encultura A escena

SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’Aula d’Arts Escèniques Carles Pons assumeix les quatre grans funcions de l’acció cultural: la protecció del patrimoni, la formació de les persones, la creació artística i la difusió de la cultura. Aquest compromís es tradueix en la programació d’una oferta regular i continuada d’espectacles d’elevat compromís ètic i estètic que atenguen els valors humanístics com ara la inclusió social, la igualtat de gènere, els fluxos migratoris o la cultura per la pau, entre d’altres. L’Aula fa una aposta clara per les noves dramatúrgies, ja que qualsevol iniciativa en el terreny de la Universitat comporta una preocupació d’ordre pedagògic. Les arts escèniques són una ferramenta fonamental en la formació integral de les persones i, de manera transversal, incideixen en tots els camps de l’educació.

Per a començar, prenem com a objectiu principal completar la formació cultural de la població universitària i el públic en general fent de les arts escèniques una experiència accessible i agradable.  La programació d’espectacles, realitzats per companyies professionals, durant el curs acadèmic serveixen com a complement de la formació que s’hi imparteix. 

Tallers de teatre 23-24_teatre index

Tallers de Teatre

Curs 2023/24 | Octubre-Maig | 3 nivells | 144 hores cada taller

Recurs d'imatge 23-24_dansa index

Tallers de Dansa Contemporània

Curs 2023/24 | Octubre-Maig | 3 nivells | 70 h cada taller

Recurs d'imatge 2402_Cinemascore index

Cinemascore 2024

1,2, 3 i 4 de febrer a les 20h | Paranimf de la Universitat Jaume I

Actualitat Veure'n més
Recurs d'imatge 240502_finals-curs-aula-teatre-dansa index

El Paranimf de l'UJI acull en el mes de maig les representacions de fi de curs de l'Aula d'Arts Escèniques Carles Pons

El Paranimf de la Universitat Jaume I serà escenari durant aquest mes de maig de les representacions de fi de curs de l'alumnat de l'Aula d'Arts Escèniques Carles Pons i de l'actuació de la Big Band UJI, que ha comptat durant l'exercici 2023-24 amb un total de 142 alumnes.

Recurs d'imatge 240408_programacio-paranimf index

El Paranimf posa el focus en la dansa en la seua programació de primavera

El Paranimf de la Universitat Jaume I inicia la temporada de primavera amb un espectacle de dansa, disciplina que tindrà un especial protagonisme durant tot el mes amb motiu de la commemoració el 29 d’abril del Dia Internacional de la Dansa.

Recurs d'imatge 240429_diadansa index

Dia Mundial de la Dansa 2024

29 d’abril de 2024

Veure'n més
Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals