panoramica UJI

Mesa Tècnica itinerant 2015. Geldo

Última modificació: 29/09/2015 | Font: SASC

Geldo: Mesa Tècnica Itinerant 2015. 30 de setembre

La Mesa Tècnica Itinerant 2015 es desplaça demà 30 de setembre a la localitat de Geldo a l'Alt Palància. Amb aquesta nova convocatòria mantenim el compromís d'itinerància de les reunions periòdiques de la xarxa de treball tècnic.

L'objectiu d'aquestes Meses és doble, per una banda reforcem la dinàmica participativa i col·laborativa de la Xarxa i per altra, ens apropem a les diferents realitats que configuren el nostre territori de treball. Tot i que no és un objectiu clau en la convocatòria d'aquestes Meses, si que volem destacar la repercussió en el municipi i la valorització que es fa del treball del, en aquest cas, AODL del municipi.

A Geldo plantegem la següent relació de punts a tractar:

• Informe d'activitats de La Formació més a prop.

• Proposta d'activitats de Formació Tècnica 2016.

• Jornades d'Avaluació 2015 a la Serra d'Engalceran.

• Pràctiques estudiantat UJI al PEU. Experiència de Patrimoni i propostes futures.

Una vegada finalitzada la reunió de treball, tindrem ocasió de visitar el palau dels ducs de Medinacelli, que com diu en la web de l'ajuntament de Geldo:

"Nombrado Bien de Interés Cultural, se trata probablemente de un edificio del siglo XIV. La historia del Palacio siempre ha ido ligada a la del municipio, pasando de la familia de los Valterra afincada en Segorbe, en 1464 a Tomas Sorell y en 1495 al Duque de Segorbe D. Enrique de Aragón y Pimentel (Infante Fortuna) sucesivamente. El ducado de Segorbe pasaría posteriormente a depender de la Casa de Medinaceli."

i també conèixer la resta de proposta cultural de Geldo. Aquest moment és especialment important per a l'AODL que podrà mostrar el seu projecte cultural a la resta de companys i recollir tots els suggeriments fets per enriquir la proposta cultural del seu municipi.

 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16