Oberta la convocatòria de presentació de resums per a la revista Memòria Viva 16 PEU

14/12/2023 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Programa d'Extensió Universitària (PEU) obri la convocatòria general de resums per a la setzena edició de la revista anual del projecte Patrimoni, Memòria Viva.

Memòria Viva s'articula en tres grans pilars: la definició i actualització del concepte de patrimoni cultural, la seua socialització (educació patrimonial i interpretació del patrimoni) i la cerca de xarxes i models d'intercanvi i generació de coneixement, pràctica i experiència al voltant del patrimoni (les comunitats patrimonials).

El termini per a l'enviament de resums finalitza el pròxim 21 de gener de 2024.

Els resums enviats seran revisats per una comissió formada per representants dels Grups Locals del projecte Patrimoni i personal tècnic del PEU, que podrà demanar més informació als autors i autores abans de l'admissió de la proposta.

Memòria Viva es publica en versió digital en valencià i castellà. Cadascun dels articles seleccionats rebrà 2 revistes en format paper. També pot consultar-se en línia i descarregar-se de manera gratuïta en Revista Memòria Viva

(https://www.uji.es/cultura/base/peu/reflexio/publicacions/memoriaviva/)

Instruccions per a participar en la convocatòria de resums

Envia la teua proposta al correu electrònic patrimoni-peu@uji.es amb l'assumpte “resumMV16_nomcognom1”. Data límit: 21 de gener de 2024.

Estructura:

1.Títol de l'article
2. Autor/a o autors/es
3. Perfil professional / acadèmic
4. Paraules clau (màxim 4)
5. Resum (150 paraules)

Els articles seleccionats hauran d'entregar-se fins el dia 24 de març de 2024. Aquest text final no pot sobrepassar les 4.000 paraules ni les 8 figures (imatges, gràfics…).

Data prevista de publicació de Memòria Viva 14: Octubre 2024.

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals