panoramica UJI

Observatori per al desenvolupament sociocultural rural de Castelló

Última modificació: 20/05/2014 | Font: SASC

obser

  http://www.territorienxarxa.uji.es/

L’Observatori per al Desenvolupament Sociocultural Rural de Castelló naix com a resultat de la tasca que realitza la Universitat Jaume I des de l’any 1999 en el medi rural de la província de Castelló. L’Observatori desenvolupa la seua acció i es gestiona en el marc del Programa d’Extensió Universitària.

Està integrat per personal de l’UJI i per personal tècnic i professionals de la gestió de la cultura, de l’acció social i educativa i del desenvolupament local, implicats en un estil d’investigació cooperativa i oberta a un enfocament pluridimensional.

Aprofita l’estructura i l’experiència del PEU amb l’objectiu de potenciar el desenvolupament cultural com a factor de progrés social i de creixement personal, a partir d’un ampli conjunt d’activitats que es defineixen fruit del treball col•laboratiu amb els actors del món rural.

L’Observatori es constitueix com un instrument permanent de caràcter estratègic per a l’estudi de la realitat sociocultural de la província de Castelló, integrat en l’estructura d’Extensió Universitària de la Universitat Jaume I. Té com a objectiu essencial propiciar l’obtenció d’un coneixement integral i compartit del món rural, coneixement per al seu desenvolupament, a partir de l’ample teixit de relacions que s’han creat, fruit de la projecció de l’extensió universitària en el territori. Es dirigeix tant a personal tècnic i professional, com a organitzacions i institucions que mitjancen en el desenvolupament sociocultural, amb la participació de professionals amb experiència contrastada.

 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16