20/05/2020 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Les Jornades d’Avaluació del PEU es convoquen anualment a fi de realitzar una anàlisi crítica del programa. És l’espai reservat a la reflexió individual i col•lectiva que recull totes les mirades sobre el treball del PEU any rere any.

La metodologia de treball del PEU remarca la importància de la reflexió crítica sobre la realitat i l'aprenentatge compartit, claus del nostre procés de creixement. Los Jornades d'Avaluació són un espai dedicat a avaluar els diferents processos d'actuacions al Programa d'Extensió Universitària, centrant-nos en la reflexió, el debat i la participació i deixant que el protagonisme sigui per a la mateixa avaluació del PEU. Utilitzem diferents metodologies, treballant diferents mètodes d'avaluació i participació.

Cada any fem un esforç per a trobar els mètodes que millor s'adapten al nostre projecte i per això, els nodes d'aquesta xarxa treballen per a facilitar-nos les recomanacions de maneres d'avaluar un programa com el PEU, els seus projectes, la seua gestió.

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals