29/01/2024 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Les jornades d’avaluació del PEU es convoquen anualment a fi de realitzar una anàlisi crítica del programa. És l’espai reservat a la reflexió individual i col·lectiva que recull totes les mirades sobre el treball del PEU any rere any.

La metodologia de treball del PEU remarca la importància de la reflexió crítica sobre la realitat i l'aprenentatge compartit, claus en el nostre procés de creixement. Les jornades d'avaluació són un espai dedicat a avaluar els diferents processos d'actuacions del Programa d'Extensió Universitària en què ens centrem en la reflexió, el debat i la participació i deixem que el protagonisme el tinga la mateixa avaluació del PEU. Utilitzem diferents metodologies i treballem diversos mètodes d'avaluació i participació.

Cada any fem un esforç per a trobar els mètodes que millor s'adapten al nostre projecte i per això, els nodes d'aquesta xarxa treballen per a facilitar-nos les recomanacions de maneres d'avaluar un programa com el PEU, els seus projectes i la seua gestió.

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals