05/06/2022 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Museu Pedagògic de Castelló s'articula a partir de la idea de xarxa i pretén connectar de forma horitzontal diferents nodes, establint relacions de cooperació entre ells.

L'objectiu compartit pels membres de la xarxa és el compromís per a la millora educativa, per a la valoració dels sabers que cultiva i ofereix el nostre entorn, per a la investigació i la recuperació de la memòria educativa de Castelló i les seues comarques, per a la potenciació de l'educació patrimonial i de la reflexió col·lectiva sobre els diversos corrents pedagògics al llarg de la història.

El Museu Pedagògic de Castelló pretén, a més, contribuir a vertebrar el nostre territori donant visibilitat a la gran diversitat de projectes educatius existents, tant formals com no formals, posant-los en relació. Per això mateix, el projecte ha anat transitant cap a una idea de museu obert, dinàmic i transformador, amb una mirada més àmplia, capaç d'interpel·lar i establir diàlegs amb la ciutadania. 

Més informació ací

Enllaç a la pàgina del SEPHE

Recurs d'imatge masos index

Les escoles dels masos

El projecte té com objectiu recuperar, conservar i transmetre la memòria pedagògica vinculada a la realitat de l’espai rural castellonenc, a través de les experiències de les escoles de masos de les nostres comarques

Recurs d'imatge atles index

Nou Atles I·lustrat | Museu Pedagògic de Castelló

Publicació que recull el treball de l'exposició “Nou Atles Il·lustrat”, una mostra inaugurada l’11 d’abril de 2018, organitzada pel Museu Pedagògic de Castelló i coordinada per Joan Traver.

Recurs d'imatge 211210_expo-magisteri index

Exposició | «L'Escola Normal del Magisteri Primari de Castelló de la Plana durant la II República (1931-1938)»

Fins al 31 de març de 2022 | Sala del Museu Pedagògic de Castelló al MENADOR espai cultural

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals