Sot de Ferrer es forma a realitzar “Entrevistes de memòria oral” amb la col·laboració del PEU-UJI

25/01/2024 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El grup de Patrimoni de Sot de Ferrer durà a terme l'acció formativa 'Entrevistes de memòria oral'; a la fi d'aquest mes de gener. El curs té com a objectiu ajudar els i les assistents a dissenyar una estratègia a l'hora de realitzar entrevistes orals a persones majors amb la finalitat de recopilar informació sobre els costums i tradicions que es duien a terme en la localitat durant el segle XX.

La iniciativa està vinculada als processos d'acompanyament que desenvolupa el Programa d'Extensió Universitària de l'UJI i serà impartida per Marina Guedón. El contingut del curs inclou la realització del guió de l'entrevista, l'anàlisi del perfil de persones a entrevistar, la preparació de les entrevistes, la definició del rol de l'entrevistadora i una anàlisi de com s'ha de tractar la informació obtinguda.

Una vegada impartida la formació, les persones integrants del grup de Patrimoni de Sot de Ferrer podran dur a terme les activitats previstes per a l'inici de l'any, que consistiran en la realització d'una sèrie d'entrevistes a dones i homes de la localitat, les quals s'iniciaran per l'Associació de Jubilats.

Aquesta és la segona acció formativa que es desenvolupa en aquest nou curs després que el Grup de Patrimoni de Sot de Ferrer es reactivara durant la primera part d'enguany amb la finalitat de posar en valor el patrimoni local i cultural, sempre en col·laboració amb les diferents associacions de la zona.

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals