La xarxa PEU amplia i enforteix les relacions entre projectes i membres amb la trobada periòdica “Redes son amores”

10/02/2021 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La xarxa d’amics i amigues del Programa d’Extensió Universitària de la Universitat Jaume I celebra la trobada “Redes son amores” amb la finalitat d’enfortir les relacions entre els membres i els seus projectes i ampliar-les amb nous individus.

Per a la celebració de cada una d’aquestes trobades es proposa un tema marc per a conèixer, compartir i reflexionar al seu voltant. La primera sessió es va celebrar el passat dia 4 de febrer i va tenir com a tema central de treball les experiències personals dels assistents en clau d’Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). 

Cadascuna de les vora 20 associacions i organismes que van assistir de forma virtual a la trobada va realitzar una breu presentació personal a mode d’intercanvi d’experiències. Després d’aquest inici es va treballar sobre els ODS a través del projecte “17 objetivos y un mapa” amb l’objectiu de millorar el aprenentatge d’una manera lúdica aconseguint extraure els missatges que ens llancen els ODS en els projectes comuns. 

En concret, aquesta activitat va donar lloc a una conclusió final compartida entre les persones assistents que té a veure amb el fet que els projectes que s'estan realitzant en el territori són determinants per a entendre la importància del patrimoni en la transformació de l'entorn. A través del taller també es va mostrar la possibilitat de traçar llaços entre aquests projectes locals i els ODS com a comunitat internacional. 

Així doncs, la pròxima trobada “Redes son amores” serà la primera setmana de març i tractarà sobre les estratègies i accions per mantenir els projectes culturals davant del repte que suposa la COVID-19. 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals