El PEU UJI i l’Ajuntament de L’Alcora inicien el projecte participatiu “Reial Fàbrica i territori”

17/02/2021 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I, a través del Programa d’Extensió Universitària (PEU), i l’Ajuntament de L’Alcora inicien el projecte participatiu “Reial Fàbrica i territori”. Aquest pla comença després de la firma del conveni ENCLAU_UJI entre ambdues entitats que fa paler el compromís comú de treballar en un procés de desenvolupament cultural del territori.

El projecte dirigit a vincular la història, el patrimoni i la cultura de les localitats vinculades a la Reial Fàbrica s’ha iniciat amb la celebració de la primera reunió telemàtica que ha comptat amb la participació de representants de L’Alcora, Llucena, Ribesalbes, Xodos, Costur i Figueroles, així com representació de l’UJI. 

La trobada ha servit per explicar a totes les persones participants l’objectiu del projecte, que busca unir el territori per a crear un eix comú que ajude a incentivar polítiques culturals, socials i econòmiques. Precisament la vinculació amb el territori, el patrimoni natural, social i històric és el que dona forma a la Reial Fàbrica del Comte d’Aranda. 

Posteriorment es realitzaran més trobades en les que es donarà forma i es desenvoluparà un projecte participatiu comú al voltant d’aquesta fàbrica. 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals