Patrimoni eres tu! inicia la primera fase del projecte per al 2021

05/03/2021 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Les entitats, grups i participants de la primera fase de Patrimoni ¡eres tu! s'han reunit aquesta setmana amb l'objectiu de planejar i organitzar el projecte per a aquest 2021. Una iniciativa coordinada pel Programa d'Extensió Universitària (PEU) de la Universitat Jaume I i el Grup d'Acció  Local (GAL) Castelló Sud 14-20, format per 17 poblacions de les comarques de l'Alt Palància, Alt Millars i L'Alcalatén. 

Concretament, la iniciativa pretén crear una estructura dinamitzadora del teixit associatiu i ciutadà dels grups integrats en el GAL Castelló Sud 14-20 al voltant de la temàtica del patrimoni cultural amb la finalitat de generar una xarxa, crear sinergies i dissenyar solucions comunes a problemes col·lectius sobre el coneixement i valorització, conservació i ús del patrimoni.

Durant la reunió ha intervingut la gerent del GAL Castelló Sud 14-20, Eva Aparicio, qui ha destacat la “forta implicació” dels diferents agents del territori amb aquesta proposta. Posteriorment i per part del PEU, va participar Ángel Portolés fent un breu repàs de les accions realitzades en el marc d'aquesta iniciativa durant el 2020. També va participar Ángela López d'ARAE Patrimoni i Restauració, planteandoun espai obert per a tractar el futur del projecte. 

La trobada ha conclòs amb la proposta de noves visites per als pròxims mesos a Montanejos i Almedíxer amb l'objectiu de conèixer pràctiques i experiències patrimonials i enfortir la xarxa del territori Gal Castelló Sud 14-20.

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals