El PEU i el projecte Territori Espadà treballen en la XVIII Trobada Anual dels Pobles del Parc Natural de la Serra d'Espadà

11/05/2021 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Programa d'Extensió Universitària de l'UJI, el Parc Natural de la Serra d'Espadà i representants dels municipis integrats en el Parc treballen conjuntament en l'organització de la XVIII Trobada Anual dels Pobles del Parc Natural de la Serra d'Espadà a través del projecte Territori Espadà.

Territori Espadà busca relacionar els municipis, associacions, col·lectius i persones interessades al voltant de la Serra d'Espadà a través de trobades en les diverses localitats adscrites al Parc per dissenyar i desenvolupar el projecte.

En concret, l'última trobada ha tingut lloc a Eslida i ha suposat un punt d'inflexió per a reconnectar amb la comunitat que forma el projecte, en ser la primera jornada presencial des de l'inici de la pandèmia de la COVID-19.

La trobada ha comptat amb representants de Vall de Almonacid, Artana, Matet, Almedíjar, Vall d'Uixó, Eslida, Tales, Matet i Azuébar, així com del PEU UJI i del personal del Parc Natural.

Entre d'altres temes, en la reunió s'ha anunciat la data de la XVIII Trobada Anual dels Pobles del Parc Natural de la Serra d'Espadà, que es celebrarà al mes de setembre a Matet. Aquesta trobada anual emmarcarà la mostra de productes de la serra i comptarà amb la participació dels col·lectius, associacions, ajuntaments i persones interessades.

La segona part d'aquesta minitrobada a Eslida, ha consistit en la visita interpretativa al voltant de l'aqüeducte, els camins de pedra i els restes d'una alqueria islàmica càrrec d'Òscar Pérez Silvestre, filòleg i investigador.

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals