El PEU participarà en les jornades “Vías de lectura” organitzades per la Fundació FULL

01/10/2020 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Programa d’Extensió Universitària de la Universitat Jaume I (PEU UJI) participarà en els Encontres Professionals de Foment Lector emmarcats en el projecte “Vías de Lectura 2020” organitzats per la Fundació FULL. El programa està format per tres encontres que se celebraran a Mérida, Màlaga i Castelló. 

Aquests encontres estan dirigits a professionals que treballen el foment de la lectura i busquen la reflexió, formació i intercanvi d’experiències d’animació a la lectura y foment lector, així com establir vincles de treball y sinergies entre professionals i agents implicats en la gestió i programació d’activitats. 

En la sessió programada a Castelló el pròxim 15 d’octubre amb el títol “El foment de la lectura com a eina de transformació social”, participaran Ana Querol, tècnica de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca; i Rosario Milán, professora jubilada i membre del Club de Lectura de la Biblioteca Municipal Matilde Escuder de Vilafranca; en representació del PEU i explicaran la seua experiència amb el Festival Xilòfag de Vilafranca. 

El Festival Xilòfag és una proposta que combina activitats culturals i gastronòmiques lligades a la literatura impulsat pel Club de Lectura de la Biblioteca Municipal Matilde Escuder i l’Ajuntament de Vilafranca en col·laboració amb el PEU. 

La inscripció a la jornada és gratuïta i pot fer-se a través d’aquest enllaç. A més a més, la trobada podrà seguir-se de manera presencial o online, ja que l’aforament estarà condicionat a les mesures adoptades per les Autoritats Sanitàries respecte a la COVID-19.
 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals