El PEU inicia el projecte “17 objectius i un mapa”, un observatori dels ODS al territori

09/11/2020 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Programa d’Extensió Universitària de l’UJI inicia el projecte “17 objectius i un mapa” amb la voluntat de crear un observatori permanent dels Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS) portat a l’escala del territori.

Els ODS contribueixen a reunir les ciutats, organitzacions, governs locals i comunitats, mitjançant la posada en comú de les seues polítiques de transformació i reptes per al futur del planeta. 

L’objectiu del projecte és la participació de moltes persones en accions participatives per explorar iniciatives que transmeten els valors a la ciutadania, de forma que es compartisquen les expectatives comuns consultant altres referents i entenent els codis dels altres.

Es tracta d’una eina per inspirar i orientar l’estratègia i gestió de les organitzacions que hi participen, generant impacte positiu i treballant per un desenvolupament sostenible. Formar part de “17 objectius i un mapa” és una oportunitat d’obrir processos d’aprenentatge participatiu així com d’incloure les comunitats en la presa de decisions.

Per participar d’aquesta iniciativa cal visitar la pestanya “participa” de pàgina web i emplenar el formulari que hi ha disponible. 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals