El projecte Encuentros Periféricos llança una nova convocatòria d’idees, “Mercat d’iniciatives en zones rurals”

02/06/2020 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El projecte “Encuentros Periféricos” coordinat per Europimpulse, la Cooperativa Canopia i el Programa d’Extensió Universitària (PEU) de l’UJI llança la convocatòria "Mercat d'iniciatives en zones rurals", que busca donar un espai a emprenedors per presentar nous projectes i idees culturals.

Qualsevol persona que tinga una idea de projecte pot presentar-la a través d'aquest formulari fins dimecres 3 de juny a les 9 hores.

El "Mercat d'iniciatives en zones rurals" tindrà lloc divendres 5 de juny a les 11h i oferirà un espai per  poder compartir les idees presentades. Posteriorment, un jutjat format per participants de la primera edició d’Encuentros Periféricos de l'Alt Palància seleccionarà una de les propostes presentades que tindrà l'opció de participar en una nova sessió divendres 3 de juliol i on es treballarà a fons la idea a través de la metodologia "Accelerador de projectes".

El projecte “Encuentros Periféricos” té com a raó de ser dinamitzar les zones rurals creant xarxes al voltant de la cultura, l'educació, les arts, el patrimoni i el desenvolupament.   

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals