Obri la matrícula per al nou curs “Turisme cultural i territori” organitzat pel PEU en col·laboració amb la Diputació de Castelló

10/09/2020 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I, a través de la col·laboració entre el Servei d’Activitats Socioculturals i la Diputació de Castelló, llança un nou curs de formació continuada “Turisme Cultural i Territori” que es realitzarà entre octubre i desembre. 

L’objectiu del curs és formar professionals en l’àmbit del turisme cultural, dotant-los de ferramentes per conèixer el concepte de turisme cultural, les tendències en aspectes diversos de la cultura com a motivació́ per a la visita turística, la potencialitat dels productes de turisme cultural per aprofundir en l’experiència turística. Però també les implicacions per a la ciutadania en reconéixer la cultura pròpia i posar-la a l’abast del visitant.

El curs està dirigit a persones interessades en millorar la seua formació i convertir-se en gestors d’un turisme en auge, el turisme cultural. La formació començarà el dia 15 d’octubre i es realitzarà en modalitat semipresencial, consta de 100 hores d’aprenentatge que oferiran, a l’alumnat que supere el curs, un certificat de formació continuada emès per l’Oficina d’Estudis de l’UJI. 

La preinscripció al curs ja està oberta i pot fer-se en línea a través d’aquest enllaç fins al dia 22 de setembre.


Dades del curs

Matrícula oberta
Dates del curs:
del 15 d’octubre al 18 de desembre del 2020 
Preu
: 300 € (275 € estudiantat UJI i AlumniSAUJI Premium)
 
Més informació i matrícula 
 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals