Obre la convocatòria de resums per a la revista Memòria Viva 13

14/12/2020 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Programa d'Extensió Universitària (PEU) obre la convocatòria general de resums per a la tretzena edició de la revista anual del projecte Patrimoni, Memòria Viva.
Memòria Viva s'articula en tres grans pilars: la definició i actualització del concepte de patrimoni cultural, la seua socialització (educació patrimonial i interpretació del patrimoni) i la cerca de xarxes i models d'intercanvi i generació de coneixement, pràctica i experiència al voltant del patrimoni (les comunitats patrimonials).
La convocatòria ja està oberta i el termini per a l'enviament de resums finalitza el pròxim 17 de gener de 2021.
Els resums enviats seran revisats per una comissió formada per representants dels Grups Locals del projecte Patrimoni i personal tècnic del PEU, que podrà demanar més informació als autors i autores abans de l'admissió de la proposta.
Memòria Viva es publica en versió digital en valencià i castellà. Cadascun dels articles seleccionats rebrà 3 revistes en format paper. També pot consultar-se en línia i descarregar-se de manera gratuïta ACÍ
 
Instruccions per participar en la convocatòria de resums
Envia la teua proposta al correu electrònic patrimoni-peu@uji.es amb l’assumpte “resumMV13_cognom1nom” abans del dia 17 de gener.
El text ha de tenir l’estructura següent:
1. Títol de l'article
2. Autor/a o autors/es
3. Perfil professional / acadèmic
4. Paraules clau (màxim 4)
5. Resum (150 paraules)
Aquelles persones, els articles de les quals hagen resultat seleccionats, hauran de lliurar l’article complet abans del dia 28 de març del 2021. Aquest text final no pot sobrepassar les 4.000 paraules ni les 8 figures (imatges, gràfics…).
Data prevista de publicació de Memòria Viva 13: Juliol de 2021.
 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals