II edició del curs “Cultura i desenvolupament” per a la professionalització d’agents culturals

09/09/2019 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I, a través del servei d’Activitats Socioculturals i la Diputació de Castelló uneixen esforços per encetar la segona edició del curs d’especialització “Cultura i desenvolupament. Ocupació en el sector cultural” que es realitzarà entre gener i setembre de 2020.

Aquest curs va néixer com una eina per a promoure la  professionalització i l'ocupació dels agents culturals com a nou recurs per a impulsar el patrimoni com a via de desenvolupament rural; i va celebrar la seua primera edició en el curs 2018/2019.

En la seua primera edició, es van formar nou gestors i gestores culturals especialitzats en gestió cultural al medi rural. El curs es desenvolupa al voltant d'una sèrie d'objectius, però la finalitat última és la de facilitar el desenvolupament de les capacitats dels agents culturals del territori.

És per això que el contingut acadèmic respon a les necessitats plantejades en el territori per a impulsar la dinamització i valoració del patrimoni cultural en els municipis. I es distribueix en sis blocs temàtics: art, cultura i mercat; empresa i projecte, eines jurídiques per als agents culturals; gestió de l'empresa cultural, màrqueting i xarxes de distribució; productes i oportunitats econòmiques en l'àmbit cultural; patrimoni i turisme cultural; cultura i medi rural.

El curs està dirigit a persones interessades a millorar la seua formació i convertir-se en gestors i gestores culturals especialitzats en gestió cultural al medi rural. Els oferirà eines d'informació, formació, acompanyament i cooperació a més de la docència de més de 50 professionals, especialistes en totes les àrees del sector. 

 

Dades del curs

Matrícula oberta
Dates del curs: de gener a setembre del 2020, cada divendres de 16 a 20 h i dissabte de 9:30 a 13:30 h 
Preu: 564 € (300 € reserva de plaça + 264 € resta de matrícula)
 

 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals