10/03/2022 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Recurs d'imatge encuentrosperifericos-corcega index

Actors culturals de l'Alt Palancia viatgen a Còrsega per conèixer experiències culturals per a la dinamització rural

Un grup d'actors culturals locals de l'Alt Palància viatja a Còrsega per conèixer experiències culturals que contribueixen a la dinamització de zones rurals

Acord II edició del curs de postgrau presentacio-postgrau2 index

II edició del postgrau per a la professionalització d'agents culturals

Nova edició del curs de postgrau per a la professionalització d'agents culturals al territori en col·laboració entre l'UJI i la Diputació de Castelló.

Nova Ruralitat forum-novaruralitat index

2019 | El Fòrum de la Nova Ruralitat celebra una prejornada el 13 desembre a Benlloc

El Fòrum de la Nova Ruralitat es reunirà a Benlloc el pròxim divendres 13 de desembre de 2019 per celebrar una sessió preparatòria de les IV Jornades d'Afirmació de la Nova Ruralitat.

20 anys Premis Enric Soler i Godes premi-solerigodes index

La Fundació Càtedra Enric Soler i Godes celebra els 20 anys dels seus premis

La Fundació Càtedra Enric Soler i Godes celebra 20 anys dels seus premis amb la commemoració a totes les persones premiades durant el seu recorregut.

index visitatecnica19 index

Tècnics PEU aprenen d’iniciatives culturals i de desenvolupament local catalanes

La xarxa de tècnics, agents culturals i de desenvolupament local del Programa d'Extensió Universitària de l'UJI ha viatjat al nord de Catalunya per conèixer en una visita tècnica diverses iniciatives culturals que allí s'estan desenvolupant.

index vilafranca-anaquerol index

Parlem amb Ana Querol, tècnica de cultura a Vilafranca

Vilafranca és una de les dues ciutats valencianes elegida Capital Cultural 2019. Per parlar-ne d'aquest guardó hem entrevistat a la tècnica de cultura de l'Ajuntament de Vilafranca. Hui parlem amb Ana Querol.

index resums-memoriaviva12 index

Obre la convocatòria de resums per a la revista Memòria Viva 12

El Programa d'Extensió Universitària (PEU) obre la convocatòria general de resums per a la dotzena edició de la revista anual del projecte Patrimoni, Memòria Viva.

index escolaemprenedoria index

UJI-encultura impulsa la creació de la primera Escola Rural d’Emprenedoria Social que s’instaurarà a Benlloc

La Universitat Jaume I i Benlloc han posat en marxa la primera Escola Rural d’Emprenedoria Social, a través de la convocatòria de projectes culturals UJI-encultura del Vicerectorat de Cultura i Relacions Institucionals de l’UJI, amb l'objectiu de crear un espai de comunicació entre el món rural i l’urbà a través de persones emprenedores.

Recurs d'imatge novaruralitat2019 index

2019 | Les IV Jornades de la Nova Ruralitat seran els dies 13 i 14 de desembre a Benlloc

La Universitat Jaume I i l’Ajuntament de Benlloc preparen la quarta edició de les Jornades d’afirmació de la nova ruralitat amb un seguit de xerrades informatives i divulgatives pels pobles castellonencs que culminaran en la celebració de les jornades els dies 13 i 14 de desembre de 2019 a Benlloc.

Congrés Internacional sobre l’estatut i la construcció d’Europa a Morella congres-morella index

L’UJI col·labora en el Congrés Internacional sobre l’estatut i la construcció d’Europa a Morella

Ja estan obertes les inscripcions per aquelles persones interessades a assistir, les inscripcions per a l’estudiantat de l’UJI estan gestionades pel Programa d’Extensió Universitària i hauran de fer-se a través d’aquest enllaç abans del dia 23 d’octubre.

Recurs d'imatge peuoviedo index

El PEU participa en diversos tallers formatius en la Universitat d’Oviedo

Representants del Programa d’Extensió Universitària de l’UJI viatjaran a Oviedo per participar com a ponents en un taller formatiu sobre pràctiques i experiències al voltant del desenvolupament local. I també en una aula universitària sobre patrimoni i desenvolupament rural.

Recurs d'imatge visitatecnica2019 index

La visita tècnica 2019 serà el dies 22 i 23 d’octubre al nord de Catalunya

El Programa d’Extensió Universitària de l’UJI organitza, com cada any, una visita tècnica per a agents culturals a projectes culturals d’altres territoris. Els dies 22 i 23 d'octubre es visitarà la zona nord de Catalunya i es tractaran temes com el patrimoni, el paisatge, la ruralitat i la cooperació. 

Index trobadaespada index

La XVII Trobada dels Pobles de la Serra d’Espadà reflexionarà sobre la problemàtica del despoblament

El pròxim dissabte 28 de setembre es celebrarà en Almedijar la XVII Trobada Anual dels Pobles que formen part del Parc Natural de la Serra d’Espadà, a través del projecte “Territori Espadà” en el qual col·labora el Programa d’Extensió Universitària.

Recurs d'imatge encuentrosperifericos index

El PEU de l'UJI col·labora en el projecte «Encuentros periféricos» de lluita contra la despoblació rural a l'Alt Palància

La iniciativa desenvolupada per Euroimpulse busca projectes d’art, cultura i patrimoni.

index fedinespv index

El PEU es reuneix amb la Federació d’Instituts d’Estudis del País Valencià

La trobada ha sigut el tret inicial per començar a definir espais de col·laboració entre el PEU-UJI i la Federació.

index kultur index

La revista kultur es fa ressò de la visita tècnica 2018 del PEU al sud de França

La revista interdisciplinària de cultura de la ciutat, kultur, publica un reportatge de la Visita Tècnica 2018 del PEU a iniciatives culturals i de desenvolupament rural d'èxit al sud de França.

INDEX arrailades index

Salvem lo Montsià publica un conte contra l'espoli d'oliveres monumentals

La plataforma ciutadana Salvem lo Montsià, col·laboradora activa del Programa d’Extensió Universitària, i el Grup d'estudis i comunicació ambiental Graëllsia uneixen "esforços contra l'espoli d'oliveres monumentals" al sud de Catalunya i nord del País Valencià amb la publicació del conte Arraïlades.

Index favainteressocial index

El FAVA és declarat projecte d’interès social per la Generalitat Valenciana

El projecte FAVA 365 (Festival d’Arts de Vilanova d’Alcolea) ha rebut la distinció de Projecte d’Interès Social segons la Llei de Mecenatge Cultural Valencià.

INDEX curspostgrau index

II edició del curs “Cultura i desenvolupament” per a la professionalització d’agents culturals

La Universitat Jaume I, a través del servei d’Activitats Socioculturals i la Diputació de Castelló uneixen esforços per encetar la segona edició del curs d’especialització “Cultura i desenvolupament. Ocupació en el sector cultural” que es realitzarà entre gener i setembre de 2020.

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals