10/10/2016 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El cicle del projecte formatiu del PEU-UJI comença amb l'actualització del Catàleg Virtual. Al setembre fem l'enviament de les primeres informacions a les empreses que van participar altres anys i als membres de la Xarxa de Treball Tècnic, demanant-los formalment a aquests últims que feren difusió entre les empreses i associacions dels seus municipis, o altres persones que pogueren estar interessades a presentar oferta en el PEU. I açò funciona molt bé, cosa que els agraïm, perquè juntament amb la difusió que vam fer a través de les nostres xarxes, han donat com resultat un augment considerable del nombre d'empreses que han mostrat el seu interès per formar part del nostre programa.

 

Ahir dijous 6 d'octubre ens hem reunit amb les empreses per a donar a conèixer el programa, les seues característiques i peculiaritats, les condicions i requisits per a poder participar, així com tota la documentació necessària. Els assistents han pogut visitar en pantalla gran, la web del Catàleg Virtual, conèixer al detall el projecte per a 2017 del programa "La Formació més prop" del PEU-UJI, i d'alguns altres programes com els de Acompanyament. Hem repassat amb ells cadascun dels documents i formularis que han de presentar per a poder participar com a empreses formadores del Catàleg Virtual 2017. Han pogut veure els documents de la Carpeta de Gestió, imprescindible per a la realització de les activitats formatives en els municipis de la nostra xarxa, ja que sense ella l'activitat es considera incompleta i no es pot facturar. I per descomptat hem resolt tots els dubtes que han sorgit, hem escoltat els seus comentaris i estem a la seua disposició en el nostre correu electrònic (peu-uji@uji.es) per si els dubtes sorgiren en uns dies.

Alguna cosa en els quals volem incidir especialment, és animar-los a difondre les activitats que realitzen en els municipis, així com les seues pròpies reflexions sobre el nostre programa o el que suposa participar en ell, a través de la nostra web. Per açò, esperem la participació de tots els membres de PEU-UJI, ja siguen tècnics que treballen en els pobles, empreses o persones formadores, assessors o tutors de projectes, o col·laboradors de qualsevol tipus, que ens vulguen fer arribar les seues reflexions o textos sobre els temes comuns que ens interessen: el desenvolupament dels territoris rurals, els processos participatius i la ciutadania activa, la posada en valor i coneixement del nostre patrimoni cultural, etc.

A la reunió d'avui han assistit 11 empreses, la qual cosa valorem molt positivament perquè suposa un moment de trobada necessària i ens anima a repetir-ho fins i tot en alguna altra ocasió al llarg de l'any. Moltes gràcies per venir a tots i totes i us esperem en la següent ocasió de trobada, les Jornades d'Avaluació del PEU a Sot de Ferrer.

 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals