La segona convocatòria d'iniciatives culturals per als «Encuentros periféricos» ja està oberta.

09/09/2020 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Europimpulse, amb el Programa d'Extensió Universitària (PEU) de l'UJI i la Cooperativa Canopia, han llançat una nova convocatòria de projectes d'art, cultura i patrimoni per a lluitar contra la despoblació juvenil en la comarca de l'Alt Palància, Alt Millars i Plana Baixa. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 20 de setembre de 2020 (TERMINI AMPLIAT)

La convocatòria naix amb la intenció de dotar les comarques de l'Alt Palància, Alt Millars i Plana Baixa amb eines per al desenvolupament i per a dinamitzar el territori fent-lo més atractiu per als més joves, buscant donar suport a projectes que aposten per la joventut de la comarca a través de l'art, el territori local o el patrimoni.

El Programa d'Extensió Universitària, que participa des de fa més de 25 anys en projectes que sorgeixen dels pobles rurals de la província de Castelló, col·labora activament en aquesta nova proposta d’«Encuentros periféricos». A més de finançament econòmic, el coordinador de l'acompanyament tècnic de projectes del PEU i de la xarxa de comunitats patrimonials del projecte Patrimoni, Ángel Portolés, formarà part del comité de pilotatge de la convocatòria en representació del PEU.

El projecte desenvolupat per Europimpulse compta amb la participació del Programa d'Extensió Universitària de l'UJI, la Cooperativa Canopia i la col·laboració de la Diputació de Castelló.
 

Formulari d'inscripció

Més informació y ací pots veure un video.

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals