El projecte Patrimoni – PEU de la Universitat Jaume I se suma a l’Any Europeu del Patrimoni Cultural amb un projecte col·laboratiu

13/02/2018 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El projecte Patrimoni – PEU de la Universitat Jaume I se suma a l’Any Europeu del Patrimoni Cultural amb un projecte col·laboratiu

Què sents que és el patrimoni cultural? Persones, llocs, històries #peopleplacesstories

El projecte Patrimoni del Programa d'Extensió Universitària de la Universitat Jaume I se suma a les celebracions de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural amb una proposta col·laborativa per a aproximar-nos al concepte de patrimoni cultural a la qual esteu tots i totes convidats.

Al 2018, els ciutadans i ciutadanes d'Europa celebrem l’Any Internacional del Patrimoni Cultural i el projecte Patrimoni de l’UJI us convida a enviar un xicotet text acompanyat amb una imatge sobre el que penseu i sentiu que és el patrimoni cultural a partir del lema “Persones, llocs, històries”, lema que articula la Convenció de Faro del Consell d'Europa.

Pot ser un record, una reflexió, una idea, una forma de treballar, un repte i pot expressar-se com un relat breu, un poema, una imatge… al voltant de “Persones, llocs, històries”. Les vostres aportacions i reflexions en aquest procés col·laboratiu seran publicades en el número 10 de la revista Memòria Viva del projecte Patrimoni – PEU de la Universitat Jaume I (juliol 2018) i ens serviran com a punt de partida cap a la necessària revisió participativa del concepte de patrimoni cultural.

En aquest enllaç podeu consultar tots els detalls d’aquesta convocatòria que romandrà oberta fins el 25 de febrer i els diferents canals per a poder participar.

#peopleplacesstories #patrimoniuji #FaroConvention #Europeforculture

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals