I Trobada de festivals i esdeveniments culturals Jornada sobre Festivals i Esdeveniments Culturals Temporals a les Comarques de Castelló

21/11/2018 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 1 desembre 2018
Acte: La Discontinua. Jornada sobre Festivals i Esdeveniments Culturals Temporals a les Comarques de Castelló.
Lloc: Menador espai cultural
Hora: 9:15 hores
Entitat: Universitat Jaume I

Breu descripció: El pròxim dissabte 1 de desembre es celebra «La Discontinua» al Menado  espai cultural de Castelló. La Discontinua és una jornada sobre festivals i esdeveniments culturals temporals a les comarques de Castelló organitzat pel Programa d’Extensió Universitària de la Universitat Jaume I. 

S’estrena en la seua primera edició com una jornada que pretén ser un punt de trobada entre els diversos projectes culturals, consolidats, que acaben de començar o que estan en procés de creació, i que es realitzen a la província de Castelló. L’organització de la trobada ha recopilat, amb aquestes característiques, més de 130 propostes. 

A més a més, La Discontinua neix amb l’objectiu de ser un espai d’intercanvi de metodologies, coneixements i, fins i tot, per a poder configurar xarxes de projectes i col·laboracions futures. 

La jornada és gratuïta i es desenvoluparà durant tot el dissabte 1 de desembre, en sessió de matí i vesprada on es tractaran aspectes importants per al desenvolupament i evolució dels projectes culturals temporals, com el finançament, treball en xarxa o les males praxis amb xerrades i taules rodones. També hi haurà un «show cast» on es presentaran experiències que ací es realitzen i que caracteritzen les comarques de Castelló com a territori cultural. La jornada acabarà amb un espectacle final. 

Les inscripcions poden fer-se ACÍ.

Cartell
 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals