El PEU participa en el VI Congrés Internacional d’Educació Patrimonial a Madrid

09/11/2018 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 14, 15 i 16 de novembre de 2018
Acte: Congrés Internacional d’Educació Patrimonial (CIEP)
Lloc: Museu Arqueològic Nacional de Madrid
Entitats: Observatori d'Educació Patrimonial d'Espanya (OEPE)

El projecte Patrimoni del Programa d’Extensió Universitària (PEU)  de l’UJI participarà en la quarta edició del Congrés Internacional d’Educació Patrimonial (CIEP) que se celebra al Museu Arqueològic Nacional de Madrid els dies 14, 15 i 16 de novembre. 

Ángel Portolés, coordinador del projecte Patrimoni - PEU de l’UJI, organitzarà i realitzarà conjuntament amb Filipa Neto, tècnica Superior del Departament de Béns Culturals de la Direcció general de Patrimoni Cultural de Portugal (DGPC) un taller participatiu al voltant de les comunitats patrimonials. Aquesta intervenció serà el dijous 15 de novembre a les 15:30h de la vesprada. 

Per a la preparació d’aquest taller “Persones, llocs, històries. Les comunitats patrimonials de la Convenció de Faro”, a més de material audiovisual, s’ha llançat a través de les xarxes socials una campanya participativa per reunir idees i aportacions de persones diverses respecte de temes que consideren importants a tractar durant l’activitat. 

Aquesta campanya pot seguir-se a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #comunidadesciep i teniu més informació al web del projecte Patrimoni.
 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals