Photobook Club Castelló | «The Saxons of Transylvania» de Pascual + Vincent MENADOR espai cultural

13/02/2023 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data
Dimecres, 15 de febrer de 2023 | 19h

Títol
Photobook Club Castelló | «The Saxons of Transylvania» de Pascual + Vincent

Lloc
Sala de conferències de MENADOR espai cultural. Castelló

Descripció
Pascual + Vincent col·laboren com a duo de fotògrafs des de 2013. La condició humana és el seu àmbit d'acció personal i artística, i el seu treball proposa una visió polièdrica i transversal en la manera de veure i entendre aqueixa relació de l'ésser humà amb el seu entorn.
 
The Saxons of Transylvania
Aquest treball de recerca documental i multidisciplinari se centra en el relat històric d’un grup ètnic d’origen alemany, la identitat del qual es veu entelada per les grans guerres del segle XX i el període comunista posterior, quan la majoria de la població va ser expulsada o va fugir de les seues ciutats i pobles.

La seua civilització, ara esvaïda, està documentada amb una mescla d’imatges d’arxiu, noves fotografies, il·lustracions i narracions pròpies i alienes, entre molts altres materials recopilats al llarg dels anys i en successius viatges a la regió històrica de Transsilvània (Romania), que revela un futur incert per allò que ara és un grup molt dispers de persones al llarg de tot món.
 

Accés
Entrada lliure fins a completar l'aforament

Més informació
Activitat coordinada per Vicent Tena amb la col·laboració de l'aula de Fotografia del Servei d'Activitats Socioculturals de la Universitat Jaume I.

 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals