Presentació de llibre | "La Edad de la Promesa" de H. N. Abbott MENADOR espai cultural

30/06/2022 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data
Dissabte, 3 de setembre de 2022 | 18 - 20.30 h

Títol
Presentació de llibre | "L'Edat de la Promesa" de H. N. Abbott

Editorial
Vallhalla Edicions

Lloc
Sala de Conferències de MENADOR espai cultural

Accés
Entrada lliure

Autor
El castellonenc Francesc Gómez Guillamón publica la seua quarta novel·la sota el pseudònim H. N. Abbott. La llarga trajectòria de l'autor, amb més de quinze títols en la seua bibliografia, li va portar a publicar en 2019 el seu últim llibre, però després de tres anys d'aturada torna al panorama editorial amb una novel·la carregada de sentiments, aventures i acció en una fantasia fosca inspirada en el folklore rus i en la mitologia eslava. 
L'edat de la promesa està basada en les llegendes i tradicions russes on la lluita del bé i el mal és l'eix de la majoria de les rondalles. L'autor va més enllà d'aquestes històries i presenta un món imaginari, on la reveladora destinació d'una jove li farà replantejar-se uns valors molt sòlids fins a aqueix moment en la seua vida, com la família i l'amistat. 
El lector trobarà part d'aqueixos ingredients tan característics de les novel·les de Francesc Gómez, sent l'apoderament de la dona i la superació personal dues d'ells. A més, com és costum en les seues històries, l'autor ha volgut trencar una llança a favor del col·lectiu LGTBIQ+ representant a personatges per a donar visibilitat, sent la seua trama una de les més interessants de la novel·la. 

Sinopsi
L'edat de la promesa ha arribat per a Raisa Morevna. En complir divuit anys només unes poques triades són acceptades per a formar part de les basileas, les sacerdotesses que veneren a l'heroïna nacional del país de Balkania: Vasilisa la Bella. Raisa és una d'elles i espera poder llaurar-se un futur prometedor sota les ordres de la líder espiritual que dirigeix el Santuari: la Gran Basilea Oblonskaya.
Però tot canvia quan Raisa és enviada a una missió misteriosa al poble natal de Vasilisa. Allí descobrirà que la seua destinació està molt més lligat a la dona a la qual ha promès venerar del que ella creia, i que les llegendes i rondalles dels contes no sols són històries sinó que són molt reals. 
Quan les rusalkas, unes criatures provinents de la foscor de l'Abisme, són alliberades de nou per accident, Raisa haurà d'enfrontar-se a les seues pors i donar-los caça. Per a això, comptarà amb l'ajuda inestimable de Drazhan, un misteriós genet que porta amb ell la mítica espasa que va vèncer en el passat a aqueixes temibles criatures. Tots dos descobriran que són més forts units i que hi ha un mal encara pitjor que les rusalkas, un mal que aguaita en el bosc a l'espera que el troben.

Més informació
https://www.valhallaediciones.com/

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals