Jornades Història i Memòria 2022 | Guerra de Memòries. Mitjans de Comunicació i Representació del Passat. Isabelli Veyrat-Mason MENADOR espai cultural

SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Acte: Jornades Història i Memoria 2022 | Guerra de Memòries. Mitjans de Comunicació i Representació del Passat. Isabelli Veyrat-Mason
Lloc: MENADOR espai cultural i retransissió en directe mitjançant streaming
Data: Dimecres, 26 d'octubre de 2022
Hora: 18 hores
Entitat: Aula d'Història, Cultures Polítiques i Memòria Democràtica de la Universitat Jaume I, Institut Interuniversitari de Desenvolupament social i Pau, Departament d'Història, Geografia i Art.
Col·labora:  FCHS de la  Universitat Jaume I, Projecte de Cultura Científica i Ciència Ciutadana, CEFIRE Castelló,  MENADOR espai cultural, Generalitat Valenciana.

Modalitats
- Assistència presencial o virtual (google meet) prèvia inscripció

Aforament reduït: Per protocol COVID-19 se sol·licitarà dades personals dels assistents abans d'entrar a la sala. L'ús de la màscareta serà obligatori durant tota l'activitat i s'haurà de mantenir la distància social de 1,5 metres. 

InscripcionsEntrada lliure, prèvia inscripció al següent ENLLAÇ

Recorda que aquesta és una activitat gratuïta, si finalment no pots anar-hi i ja has reservat, per favor, gestiona l'anul·lació d'una de les dues maneres següents per tal que una altra persona pugui assistir.

  1. Si eres membre de la comunitat universitària pots fer-ho via IGLU, a la Preinscripció o Assistent de Matrícula. Entra i "elimina la inscripció" dins de l'apartat "Cursos, congresos, tallers..."
  2. Si no n'eres membre de la comunitat universitària i/o no disposes d'accés, pots escriure un breu correu a menador@uji.es, indicant nom i cognom i l'activitat de la que vols esborrar-te.

Moltes gràcies per la teua col·laboració.

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals