Taller de Fotografia | Classe oberta al públic | «Idea – Caos – Transformación» amb Mati Martí MENADOR espai cultural

28/06/2022 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data
Dimecres, 16 de febrer de 2022 | 19 h

Acte
Classe oberta al públic

Títol
Taller de Fotografia | «Idea – Caos – Transformación» amb Mati Martí

Lloc
Sala de Conferències de MENADOR espai cultural

Entitat
Universitat Jaume I

Més informació | Idea – Caos – Transformació
A través de la nostra idea sobre el món i del nostre imaginari visual tenim la capacitat d’activar el procés creatiu. En aquesta sessió posarem l’accent en com equivocar-se, perdre’s, discernir, reflexionar, avaluar, corregir i tornar a intentar-ho ens guiarà per a trobar la manera de comunicar idees o discursos que aporten valor als nostres projectes des de la fotografia, el disseny i l’acció.

Sobre l'autora convidada | Mati Martí
Graduada en Arts Aplicades, en l’especialitat de Disseny Gràfic, compagina el seu treball diari com a creativa amb l’activitat artística. Interessada per la fotografia, cursa el màster en Fotografia, Art i Tècnica de la Universitat Politècnica de València. Actualment es troba a la recerca de noves formes i significats que l’animen a experimentar en la realització dels seus projectes. Els seus últims treballs de caràcter perfomatiu utilitzen la fotografia com a document per a donar testimoni de processos, accions i intervencions. Planteja totes les seues obres per a ser editades en format de llibre. El disseny i l’edició formen part d’un procés creatiu complet que comença amb la investigació que donarà cos al projecte i que només conclou amb la publicació de l’obra.

https://www.matimarti.es/
https://www.instagram.com/matilemon

La conferència, amb caràcter obert, forma part del taller de fotografia «Contar amb imatges. Accions i recursos per a la creació de projectes fotogràfics», impartit per Julián Barón i organitzat per l’Aula de Fotografia del Servei d’Activitats Socioculturals de la Universitat Jaume I.

 
Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals