Jornada | "Model econòmic, treball decent i vida" MENADOR espai cultural

22/04/2022 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Dimecres, 27 d'abril de 2022 | De 17.45h a 19.45h

Data
Dimecres, 27 d'abril de 2022 | De 17.45h a 19.45h 

Títol
Jornada | "Model econòmic, treball decent i vida"

Lloc
MENADOR espai cultural (Plaça de l'Hort dels Corders, 4, Castelló de la Plana) i per streaming 

Més informació
La jornada pretèn ser un espai per a reflexionar entre els agents del món del treball i des de diferents perspectives de les economies transformadores sobre els impactes del model de desenvolupament hegemònic actual en el treball, en la vida de les persones i en el planeta.

Any rere any es publiquen informes que evidencien els impactes que la globalització capitalista i el model de desenvolupament hegemònic actual tenen sobre els drets humans i ambientals arreu del món posant en relleu que els drets encara no s'han globalitzat. Davant aquesta situació, cada cop són més les iniciatives, propostes i respostes que es porten endavant arreu del món -també al nostre territori- davant aquestes vulneracions de drets resultants del model econòmic.

Per conèixer quines son les propostes de les economies transformadores i dels agents del treball per a la reivindicació i defensa del treball decent i la vida, i quines són les actuacions que ja s'estan desenvolupant en l'actualitat a Castelló de la Plana es comptarà amb la participació de:

•    Ahmed Mohamed. Tècnic de projectes en Economia Social i Solidària i en Finances Ètiques d'ACOEC .
•    Albert Fernàndez i Barberà. Secretari General de la Unió Intercomarcal Comarques del Nord de CCOO PV.
•    Ana Alicia. Secretaria de la Dona del Sindicato de Trabajadoras del Bordado a Domicilio (SITRABORDO) de El Salvador i membre de l'Asociación Cooperativa de Bordadoras de Panchimalco (ACOPANCHI).
•    Esther Paulo Fuertes. Directora de la Fundació Cívica Novessendes i facilitadora de municipis per l’Economia del Bé Comú.
•    Isabel Barrajón, Secretària de la Fundació Pau i Solidaritat PV i Secretària de Moviments Socials, Cooperació i Migracions.
•    Maria Medina-Vicent. Departament de Filosofia i Sociologia de la Universitat Jaume I.
•    Rosana Segura Mateo. Agència de Desenvolupament Local CastellóCrea de l’Ajuntament de Castelló de la Plana
•    Socis treballadors de la Cooperativa Transversal.

Per participar en aquesta jornada, que s’organitza en el marc del projecte "XARXA ALTERNATIVA: Canviar el treball i l'economia per canviar la vida" finançat per l'Ajuntament de Castelló de la Plana, és necessari inscriure’s al formulari http://tiny.cc/27042022. 

COM PARTICIPAR?
1. Inscriu-te a la JORNADA a través del Formulari d'Inscripció
2. En finalitzar se't confirmarà la correcta inscripció en el formulari.
3. En cas que la teua participació siga virtual, el mateix dia de la JORNADA rebràs al correu electrònic facilitat al Formulari d’Inscripció l'enllaç d'accés a la jornada en format virtual.
Davant qualsevol dubte, pots contactar amb la Fundació Pau i Solidaritat PV en la següent adreça: edc-pauisolidaritat@pv.ccoo.es

Organitza
Fundació Pau i Solidaritat PV, amb el suport econòmic de l'Ajuntament de Castelló de la Plana

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals