Residències Artístiques Co-net_art MENADOR espai cultural

03/09/2021 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Dates de l'event

15/09/2021

15/10/2021

Acte

Residències Artístiques

Títol

Residències Co-net_art

Lloc

Aulas 108 i 110 del MENADOR espai cultural

Entitat

Amb la col·laboració del Programa Cultura Resident del Conosrici de Museus, Festival Imaginària, de l'Ajuntament de Castelló i la Universitat Jaume I

Més informació

Hora: De 9.00 a 20:30h

Els Límits de la Fotografia – Castelló – España

Imaginària 2021

La convocatòria va dirigida artistes en actiu amb interès  per la  imatge, que ha de ser interpretat en el seu sentit més ampli qüestionant els seus propis límits. Els projectes d'investigació i/o experimentació que es presenten han de tenir una clara vinculació amb el territori dotant-los amb perspectives crítiques que el qüestionen.

Co-net és una organització sense ànim de lucre que vol actuar com a plataforma que promoga intercanvis artístics i culturals, en  els quals participen tant artistes com organitzacions o persones de l'àmbit de l'art, educatiu i/o cultural, internacionals. 

L'objectiu és crear espais que afavorisquen la col·laboració, el descobriment, la creació, i per descomptat la interacció i difusió de l'art visual contemporani. Aquests espais es creen entorn a residències artístiques que naixen d'acords amb diferents institucions que vulguen afavorir contextos d'experimentació i innovació. 

El caràcter internacional de CO-NET es compatibilitza amb l'àmbit local ja que cerca en cada projecte que els seus participants tinguen un paper actiu en el desenvolupament i promoció cultural en la localitat o comunitat en la qual s'actue, amb el desig de participar, a través de l'art, en una transformació social positiva. 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals