Cultura per a la recuperació Un programa de la Generalitat Valenciana en col·laboració amb la Universitat Jaume I

SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I s’adhereix a la convocatòria del Pla de Formació-cultura de la recuperació convocat per la Generalitat Valenciana, per a ampliar la seua oferta formativa mitjançant la promoció d’una serie de activitats de formació accessible tant als agents culturals operatius com als gestors culturals i altres figures de la mediació cultural, amb l’objectiu de millorar la qualificació dels professionals que conformen l’ecosistema cultural valencià. Aquest interès s’empara en un context canviant de la realitat en què s’integra el sector cultural i creatiu que obliga a una permanent requalificació dels agents que participen en els espais de creació, producció, distribució i intercanvi de béns i serveis culturals.

Pel seu caràcter transversal, la capacitació i la formació afecta positivament no només la competitivitat del sistema cultural valencià sinó que incrementa les capacitats dels agents creatius i de mediació cultural, i millora les possibilitats d’èxit en el marc de la viabilitat econòmica, la internacionalització, l’excel·lència artística, i les possibilitats d’actuar com element de diplomàcia cultural. En aquest context es pretén que amb la professionalització del seus agents i gestors culturals s’aconseguisca que el sector cultural valencià i tota la seua programació gaudisca de major qualitat.

Recurs d'imatge 220702_jornada-vistabella index

Jornada: "Les persones i els patrimonis” a Vistabella del Maestrat

2 i 3 de juliol de 2022 | Amb inscripció prèvia | Casal Jove de Vistabella del Maestrat

Recurs d'imatge ods-cultura-ocupacio index

Curs: "ODS 8: Estratègies per a l'ocupació en el sector cultural"

Dilluns 11 i dimarts 12 de juliol de 2022 | 12 hores, convalidable per 0,5 crèdits ECTS | Preu: 30€ presencial / 15€ online | Hotel Termas Marinas El Palasiet (Benicàssim, Castelló) i en línia

Recurs d'imatge 220715_xarxa-esperta index

Seminari d'estiu: Xarxa Experta

Divendres, 15 de juliol de 2022 | De 10 a 18:30 h | Amb inscripció prèvia | Convent de Sant Francesc de Viver

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals