UJI

Exposició: «INDESTRUCTIBLES». Fotografies d'Alfons Rodríguez i textos de Xavier Aldekoa

Exposició fotogràfica

Última modificació: 16/02/2021 | Font: SASC

Noves dates:  després del retard per temes logístics, aliens a la nostra gestió, l'exposició obrirà les seues portes del 4 al 27 de febrer en el seu horari habitual.

El dijous, 18 de febrer a les 18.30h, tindrem una presentació i visita guiada a càrrec de l'autor Alfons Rodriguez (informació i enllaç d'inscripció més a baix)

 

Títol: «INDESTRUCTIBLES». Fotografies d'Alfons Rodríguez i textos de Xavier Aldekoa
Data: del 4 al 27 de febrer de 2021
Horari: de dimarts a dijous de 18.30 a 20.30 h, divendres i dissabtes d’11.30 a 13.30 h i de 18.30 a 20.30 h. Diumenge i dilluns tancada.
Preu: entrada lliure*
Lloc: Llotja del Cànem. Carrer de Colom, 22. Castelló de la Plana.

 

* La presentació i les visites guiades obertes tenen aforament limitat i requereixen d'inscripció prèvia a través dels següens enllaços:

Presentació i visita guiada a càrrec del autor*: dijous, 18 de febrer a les 18.30 h - Enllaç d'inscripció (Aforament reduït)

Visites guiades obertes i gratuïtes *:

divendres, 12 de febrer a les 19 h - Enllaç d'inscripció (Aforament grups 5 persones)

i dissabte, 27 de febrer a les 12 h - Enllaç d'inscripció (Aforament grups 5 persones)

Recorda que aquesta és una activitat gratuïta, si finalment no pots assitir i ja has reservat,  per favor, gestiona l'anul·lació d'una de les dues maneres següents per tal que una altra persona pugui assistir.

  1. Si eres membre de la comunitat universitaria pots fer-ho via IGLU, a la Preinscripció o Assistent de Matrícula. Entra i "elimina la inscripció" dins de l'apartat "Cursos, congresos, tallers..."
  2. Si no n'eres membre de la comunitat universitaria i/o no disposes d'accés, pots escriure un breu correu a aula-fotografia@uji.es, indicant nom i cognom i l'activitat de la que vols esborrar-te.

Moltes gràcies per la teua col·laboració.

Aforament reduït.

Per protocol COVID-19 se sol·licitarà dades personals dels assistents abans d'entrar a la sala. L'ús de la màscareta serà obligatori durant tota l'activitat i s'haurà de mantenir la distància social de 1,5 metres. Moltes gràcies per la seua col·laboració.

 

Visites guiades per a grups: sol·licituds per correu electrònic a aula-fotografia AT uji.es . Aforament limitat.

 

 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals