2016 | EXPOSICIÓ | «Absurd»

09/09/2019 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: Del 27 d'octubre al 25 de novembre de 2016

Títol: Absurd. Claudia Frau i Arturo Comas

Lloc: Galeria Octubre. Campus universitari

Hora: Inauguració el 27 d'octubre de 2016, a les 13 hores

Informació addicional: Horari expositiu de la sala: dilluns a divendres de 10 a 13:30 hores i de 16 a 20:30 hores. El dia 1 de novembre, festiu nacional, la sala romandrà tancada

Aquesta exposició és un intent deliberat d’interrompre la monotonia de la vida quotidiana i de catapultar els espectadors a un estat enlairat de consciència. Potser aquesta frase amb la qual comença el text sembla un poc pretensiosa, però no ho és si s’interpreta amb la intenció justa amb la qual ha estat escrita, com una crida a l’atenció, com un advertiment a llucar com a qualsevol cantonada la sensació d’absurd pot colpir-nos la cara. Siguem, doncs, conscients d’això.

Comas i Frau creen obres que alteren la nostra comprensió i la nostra percepció d’un objecte o imatge per a donar lloc a noves lectures i associacions, la qual cosa interfereix constantment amb el nostre desig innat de donar sentit a les coses. Cadascú ho fa d’una manera diferent i amb distintes intencions, siga pertorbant l’espectador a través de la utilització d’un material estrany en el lloc d’un altre, fracturant una imatge del seu context original o amb noves combinacions o juxtaposicions de material i de concepte.

Joan Feliu, comissari de l’exposició

Per consultar i descarregar el catàleg de l'exposició, punxeu ACÍ

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals