UJI

RECLAM 2018. XXVI Mostra de teatre

31/10/2019 | SASC

RECLAM 2018

La màxima expressió de la cultura creativa a la tardor és el Reclam, una mostra d’arts escèniques on proposem una mirada crítica a la societat i a l’actualitat, temes que estan presents en el nostre dia a dia com la diversitat, la memòria històrica, la violència de gènere, els refugiats i moltes coses més.

En la programació d’enguany, a més d’un ampli ventall d’obres de diversa procedència, hem volgut apostar també pel talent local. Tot plegat amb unes propostes multidisciplinars on hi ha teatre, dansa, circ, performance i música per abordar la complexitat del món que ens envolta. El Reclam és un escenari per a reflexionar sobre els reptes de la societat contemporània.

El Reclam és la mostra de l’art, el pensament i la reflexió, des de la seua primera edició sempre ha estat possible admirar treballs d’artistes amb creacions d’allò més original. És una Mostra singular a les nostres comarques fruit de la coordinació d’entitats que entenen la cultura com a servei públic, partint des de la Universitat Jaume l a través del Servei d’Activitats Socioculturals, integren aquesta amplia proposta que acull arts escèniques de primer nivell: la Diputació de Castelló, les regidories de Cultura dels Ajuntaments d’Almassora, Benicarló, Benicàssim, Betxí, Borriana, Castelló de la Plana, la Vall d’Uixó, Vilafranca, Vila-real, Vinaròs, la Regidoria de Joventut d’Orpesa, la Fundació Caixa Castelló i l’Institut Valencià de Cultura.

En l’edició d’enguany intervindran 40 companyies. Hi hauran 62 representacions de les quals 10 són de dansa contemporània, 11 per a públic familiar. Un curs monogràfic amb Maria José Soler. La presentació de l’AVEET amb una lectura dramatitzada.Un homenatge a Carles Santos amb un taller on intervindran alumnes de l’Aula d’Arts Escèniques Carles Pons de l’UJI.

La Mostra començarà el dia 2 de novembre al Paranimf amb un espectacle per a tot tipus de públic. L’objectiu és apostar clarament per creacions de qualitat, un aparador on es puguen veure les més variades manifestacions artístiques.

 
RECLAM 2018. XXVI Mostra de teatre
Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals